4-CUP FOOD PROCESSORUse and Care GuideMCFP4TMTM
10Plug the Food Processor into a 120V AC electrical outlet.6. Insert the Food Pusher into the Food Chute and apply 7. slight pressure. If the Pr
11Shaft slightly to the right or left to ensure correct placement. You should not be able to see the metal stem.Place the Ejector Disc on top of the B
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13FOOD PROCESSINg HINTS1. For best results, cut or tear food into pieces approximately equal in size before processing. The nished results
14Before processing, cut meat into cubes approximately 1” square. It 11. is best to process very cold meat (not frozen). Always use the PULSE button i
15CLEANINg yOUR 4-CUP FOOD PROCESSORAlways unplug the unit before cleaning. Make sure the Chopping 1. Blade, Slicing or Shredding Disc has completely
16RECIPES1 small garlic clove, peeled2 cups fresh basil1/4 cup pine nuts1/2 cup extra-virgin olive oil1/2 cup Parmesan cheese, grated
172 tangerines, zest and juice reserved1 egg yolk1 cup canola oilSalt and pepper to tastePlace tangerine zest, juice and egg yolk to proce
1818 oz. dry-roasted unsalted peanuts4 – 5 tablespoons peanut oil1/4 teaspoon kosher salt1 1/2 tablespoons corn syrupPlace all i
194 lemons at room temperature1 1/2 cups sugar1 stick butter at room temperature4 extra large eggs at room temperature1/8 teaspoon kosher sa
2READ AND SAVE THESE INSTRUCTIONS
202/3 cup sour cream1 cup mayonnaise1/4 teaspoon garlic, minced1/2 teaspoon salt1/2 teaspoon pepper1 teaspoon dry mustard2 tablespo
218 oz. farmer cheese1/4 cup fresh basil1 teaspoon fresh lemon zest1 teaspoon salt, plus extra for seasoning1/
221/2 cup chopped onion2 cloves garlic, minced2 tablespoons extra-virgin olive oil1/3 cup chili powder16 oz. jar salsa1/4 cup wate
231 – 11 oz. log of herbed goat cheese2 egg whites beaten with 1 tablespoon of waterFresh bread crumbs2 tablespoons cider
243 cups our1 1/2 teaspoon baking powder1/8 teaspoon baking soda1/2 teaspoon salt2 tablespoons sugar1/4 cup vegetable shortening2/
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LIMITED ONE yEAR WARRANTy This product is warranted by Triple Loop Housewares, LLC to be free from defects in materials or workmanship for a
3Never feed food by hand. Always use Food Pusher.15. Do not attempt to defeat the cover interlock mechanism.16. Make sure motor has completely stopped
Ce produit est garanti par Triple Loop Housewares, LLC d’être exempt de matériaux défectueux et de vice de fabricat
263 tasses de farine1 1/2 cuillerée à thé de poudre à pâte1/8 cuillerée à thé de bicarbonate de sodium1/2 cuillerée à thé de sel2
251 morceau de 0,35 kg (11 oz) de fromage de chèvre aux herbes2 blancs d’œufs battus avec 1 cuillerée à soupe d’eaumie
241/2 tasse d’oignons, hachés2 gousses d’ail émincé2 cuillerées à soupe d’huile d’olive extra vierge1/3 de tasse de poudre de ch
23225 gr (8 oz) de fromage farmer 1/4 de tasse de basilic frais1 cuillerée à thé de zeste de citron frais1 cu
222/3 tasse de crème sûre1 tasse de mayonnaise1/4 cuillerée à thé d’ail, émincé1/2 cuillerée à thé de sel1/2 cuillerée à thé de
214 citrons à la température de la pièce1 1/2 tasse de sucre 1 bâton de beurre à la température de la pièce4 œufs extragros à la tempér
20500 grammes (18 oz) d’arachides non salées grillées à sec.4 à 5 cuillerées à soupe d’huile d’arachide1/4 de cuillerée à thé
192 mandarines, le zeste et le jus réservés1 jaune d’œuf1 tasse d’huile de canolaSel et poivre au goûtPlacer le zeste de mandarine, le
18RECETTES 1 petite gousse d’ail, pelée2 tasses de basilic frais1/4 de tasse de noix de pin1/2 tasse d’huile d’olive extra vierg
4Place the processor bowl onto the base of the processor before 11. tting any attachments.All blades and attachments should be removed with care befo
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16durs comme le fromage parmesan et Romano devraient être à la 1. température de la pièce avant la transformation. Lorsque vous râpez du
15CONSEILS POUR LE TRAITEMENT DES ALIMENTS1. Pour de meilleurs résultats, couper ou déchirer les aliments en morceaux approximativemen
14Tourner le couvercle dans le sens contraire des aiguilles d’une 1. montre pour désengager les onglets de verrouillage et soulever le couvercle du bo
13onglets de verrouillage et le mécanisme de verrouillage supérieur (la poignée sera à la position de six heures). S’assurer que l’ouverture de la go
12 Tour
11droite ou la gauche pour s’assurer qu’il est bien placé. Vous ne devriez pas voir la tige de métal.Choisir le disque éminceur ou déchiqueteur. Ils s
10maintenir. Pour arrêter d’utiliser la fonction, relâcher le bouton PULSE. Le témoin s’allume chaque fois que vous appuyez sur le bouton PULSE. Ce bo
9Placer la lame pour trancher au dessus du couteau tournant 2. jusqu’à ce qu’il se xe en place pour former le bloc de coupe (voir la gure 6). Le re
8instructions : lame pour hacher et disques 1. éminceur et déchiqueteur) Fixer l’accessoire choisi dans le bol au 2. dessus de l’arbre d’entrainement
5gETTINg TO kNOW yOUR ® 4-CUP FOOD PROCESSOR PRODUCT MAY VARY SLIGHTLY FROM ILLUSTRATIONSFood Pusher (P/N MCFP4-RP-FP)1. Food Chute Door (P/
7AVANT LA PREMIÈRE UTILISATION
6APPRENDRE À CONNAÎTRE LE ROBOT CULINAIRE ®LE PRODUIT PEUT DIFFÉRER LÉGÈREMENT DE L’ILLUSTRATIONPoussoir (P/N MCFP4-RP-FP)1. Ouverture de l
5FICHE POLARISÉECet appareil est doté d’une che polarisée (un des éléments mâles est plus large que l’autre). Pour prévenir tout risque d’électrocuti
4Pour réduire les risques de blessures corporelles ou de dommages 1. matériels, ne jamais se servir de cet appareil s’il n’est pas en position stable.
3Pour réduire le risque de blessure, ne jamais placer la lame pour 13. hacher ou le disque éminceur ou déchiqueteur sur la base sans d’abord avoir mis
2LISEz ET CONSERVEz CES CONSIgNES
56ROBOT CULINAIRE DE 4 TASSESGuide d’utilisation et d’entretienMCFP4TMTM
6BEFORE FIRST USECare
7Chopping Blade and Slicing/Shredding Discs) Insert the attachment of choice in the 6. Processing Bowl over the Drive Shaft (see gure 3).Place the Li
8is placed rim side down on the Blade Shaft, the Chopping blade will not snap into place and it will not be congured correctly (see gure 8). I
9When nished processing, Press the ON/OFF bu
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